Logo
Máte dotaz? :-)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
08.06.2019
Víkendová náramko-akce 8.-9.6.2019
Během víkendu 8.-9.6. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát se třemi náramky obsahující oblíbený vltavín :-) Akce platí do nedělní půlnoci.... číst celé
18.05.2019
Víkendová náramko-akce 18.-19.5.2019
Během víkendu 18-19.5. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát pro náramek Uchopit svůj potenciál Akce platí do nedělní půlnoci. Krásný víken... číst celé
11.05.2019
Víkendová náramko-akce 11.-12.5.2019
Během víkendu 4.5. - 5.5. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát jsou v akci aroma-náramky:  *Propustit ze závislosti*Trojjedinost*Mysl sr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Blog Rozkvést ♥

Nová loga pro esence Rozkvést
Nová loga pro esence Rozkvést
Nová loga pro 3 základní skupiny esencí Rozkvést :-) číst celé
Květové esence - Bachovo a australské - rozdíl mezi nimi?
Květové esence - Bachovo a australské - rozdíl mezi nimi?
Jestli vás oslovují květové esence a chcete si nechat udělat esenci na míru, řiďte se spíše než tím, o jaké esence jde - zda bachovo nebo australské -... číst celé
Kresba stromu z roku 2006
Kresba stromu z roku 2006
Vždy jsem v tom obrázku vnímala velkou sílu, naději i beznaděj, lásku i odcizení, život i smrt.. a také spojitost se mnou, s mojí cestou, jen jsem mo... číst celé
Mřížka stromových esencí
Mřížka stromových esencí
Je na každém, zda bude mít chuť spojit se přímo se stromovou esencí nebo ho více osloví krystalová, která nás tématům a energetickému potenciálu strom... číst celé
Změny ve složení náramku - dle přání a zdarma

Líbí se vám náramek z nabídky, ale rádi byste v něm něco ubrali nebo naopak přidali další minerál?

Za změnu jako takovu si neúčtuji nic navíc. Více Změna ve složení náramku? Úprava náramku? Zdarma :-)

 

Kontakt
Petra Šarmová
Po-Pá 8-15
Copyright © Rozkvest.cz 2014-2019