Logo
Máte dotaz? :-)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
08.06.2019
Víkendová náramko-akce 8.-9.6.2019
Během víkendu 8.-9.6. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát se třemi náramky obsahující oblíbený vltavín :-) Akce platí do nedělní půlnoci.... číst celé
18.05.2019
Víkendová náramko-akce 18.-19.5.2019
Během víkendu 18-19.5. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát pro náramek Uchopit svůj potenciál Akce platí do nedělní půlnoci. Krásný víken... číst celé
11.05.2019
Víkendová náramko-akce 11.-12.5.2019
Během víkendu 4.5. - 5.5. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát jsou v akci aroma-náramky:  *Propustit ze závislosti*Trojjedinost*Mysl sr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Blog Rozkvést ♥

Logo pro dulu Míšu
17.08.2019 Grafika
Logo pro dulu Míšu
Představuji další rozkvetlé logo ;-) číst celé
Spolupracujte se svým logem :-)
13.08.2019 Grafika
Spolupracujte se svým logem :-)
Logo pro nás může stát velmi silným energetickým zářičem rezonující s naší vizí nebo dokonce bytostí, která nás podporuje, inspiruje a s kterou lze ko... číst celé
Harmonizační služby Rozkvést
Harmonizační služby Rozkvést
Ať to jsou konzultace, výklady, poselství, esence Rozkvést, osobní návrhy náramků nebo grafika na míru, vše je harmonizační služba, jejíž podstatou je... číst celé
Odkrývání loga pro Adél :-)
08.08.2019 Grafika
Odkrývání loga pro Adél :-)
Adél Adéla Tancerová mě požádána o doladění jejího loga s tím, že cítí, že mu "něco chybí". Šlo v tomto případě opravdu o jeho "odkrývání" - jako když... číst celé
Aroma-náramek na míru

Vytvořím vám 2 návrhy náramků v propojení na vaše energetické pole, včetně informací o něm v souvislosti s vámi. Záleží na vás, který zvolíte. Při současné objednávce jakékoli esence Rozkvést návrh náramků za 90,- Kč. Více informací Náramek na míru.

Změny ve složení náramku - dle přání a zdarma

Líbí se vám náramek z nabídky, ale rádi byste v něm něco ubrali nebo naopak přidali další minerál?

Za změnu jako takovu si neúčtuji nic navíc. Více Změna ve složení náramku? Úprava náramku? Zdarma :-)

 

Kontakt
Petra Šarmová
Po-Pá 8-15
Copyright © Rozkvest.cz 2014-2019