Logo
Máte dotaz? :-)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
08.06.2019
Víkendová náramko-akce 8.-9.6.2019
Během víkendu 8.-9.6. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát se třemi náramky obsahující oblíbený vltavín :-) Akce platí do nedělní půlnoci.... číst celé
18.05.2019
Víkendová náramko-akce 18.-19.5.2019
Během víkendu 18-19.5. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát pro náramek Uchopit svůj potenciál Akce platí do nedělní půlnoci. Krásný víken... číst celé
11.05.2019
Víkendová náramko-akce 11.-12.5.2019
Během víkendu 4.5. - 5.5. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát jsou v akci aroma-náramky:  *Propustit ze závislosti*Trojjedinost*Mysl sr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Blog Rozkvést ♥

Esence Rozkvést - kde se vzaly, jejich podstata a možnosti propojení
Esence Rozkvést - kde se vzaly, jejich podstata a možnosti propojení
Esence původně vznikly jako doplněk k výkladu energetického otisku a konzultacím, kdy jsem začala cítit, že mnohdy mám předat "něco", co ani do slov v... číst celé
Energie barev - Modrá
04.07.2019
Energie barev - Modrá
Energie modré barvy nás dokáže zklidnit zjemnit, ztišit, pročisti a otevřít nás vnímání jemnějším energiím i novým obzorům. Pomáhá nám.. číst celé
Barvené otisky esencí Rozkvést
03.07.2019
Barvené otisky esencí Rozkvést
Fotogalerie, kterou postupně naplním jednotlivými barevnými otisky krystalových esencí Rozkvést :-) číst celé
Fotky od zákazníků ♥
Fotky od zákazníků ♥
Vždy mě moc potěší fotky od Vás - zákazníků, děkuji :-) ♥ číst celé
Změny ve složení náramku - dle přání a zdarma

Líbí se vám náramek z nabídky, ale rádi byste v něm něco ubrali nebo naopak přidali další minerál?

Za změnu jako takovu si neúčtuji nic navíc. Více Změna ve složení náramku? Úprava náramku? Zdarma :-)

 

Kontakt
Petra Šarmová
Po-Pá 8-15
Copyright © Rozkvest.cz 2014-2019