Logo
Máte dotaz? :-)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Aktuality
08.06.2019
Víkendová náramko-akce 8.-9.6.2019
Během víkendu 8.-9.6. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát se třemi náramky obsahující oblíbený vltavín :-) Akce platí do nedělní půlnoci.... číst celé
18.05.2019
Víkendová náramko-akce 18.-19.5.2019
Během víkendu 18-19.5. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát pro náramek Uchopit svůj potenciál Akce platí do nedělní půlnoci. Krásný víken... číst celé
11.05.2019
Víkendová náramko-akce 11.-12.5.2019
Během víkendu 4.5. - 5.5. 2019 probíhá víkedndová náramko-akce, tentokrát jsou v akci aroma-náramky:  *Propustit ze závislosti*Trojjedinost*Mysl sr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Petra Šarmová IČ 76511367 se sídlem Sokolovská 18, 323 00 Plzeň (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou +420 775 035 436 

 

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

 

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Shoptet) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

 

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Blog Rozkvést ♥

Spojení se Zemí energií srdce
Spojení se Zemí energií srdce
Přestože se požáry na Sibiři, v Amazonii i jinde zdají být pouze "ničící", ve v nich i velmi očistné energie.. Oheň i jiné živly jsou součást přírody,... číst celé
Komplikace v těhotenství nebo při porodu jako příležitost
Komplikace v těhotenství nebo při porodu jako příležitost
Energetická mřížka je pro každého, kdo v sobě cítí v souvislosti s těhotenstvím či porodem svým nebo svého dítěte jakékoli negativní pocity, například... číst celé
Logo pro dulu Míšu
17.08.2019 Grafika
Logo pro dulu Míšu
Představuji další rozkvetlé logo ;-) číst celé
Spolupracujte se svým logem :-)
13.08.2019 Grafika
Spolupracujte se svým logem :-)
Logo pro nás může stát velmi silným energetickým zářičem rezonující s naší vizí nebo dokonce bytostí, která nás podporuje, inspiruje a s kterou lze ko... číst celé
Aroma-náramek na míru

Vytvořím vám 2 návrhy náramků v propojení na vaše energetické pole, včetně informací o něm v souvislosti s vámi. Záleží na vás, který zvolíte. Při současné objednávce jakékoli esence Rozkvést návrh náramků za 90,- Kč. Více informací Náramek na míru.

Změny ve složení náramku - dle přání a zdarma

Líbí se vám náramek z nabídky, ale rádi byste v něm něco ubrali nebo naopak přidali další minerál?

Za změnu jako takovu si neúčtuji nic navíc. Více Změna ve složení náramku? Úprava náramku? Zdarma :-)

 

Kontakt
Petra Šarmová
Po-Pá 8-15
Copyright © Rozkvest.cz 2014-2019